Tamil Meaning of arnicine
ஆர்னசின்
Other Tamil words related to ஆர்னசின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of arnicine
- arno => அர்னோ
- arno river => அர்னோ ஆறு
- arnold => ஆர்னோல்ட்
- arnold daniel palmer => அர்னால்ட் டேனியல் பால்மர்
- arnold gesell => ஆர்னால்ட் கெசல்
- arnold joseph toynbee => ஆர்னோல்ட் ஜோசப் டாய்ன்பீ
- arnold lucius gesell => ஆர்னோல்ட் லூசியஸ் கெசெல்
- arnold of brescia => ஆர்னால்ட் ஆஃப் பிரெஸியா
- arnold palmer => ஆர்னோல்ட் பால்மர்
- arnold schoenberg => ஆர்னோல்ட் ஷோன்பெர்க்
Definitions and Meaning of arnicine in English
arnicine (n.)
An alkaloid obtained from the arnica plant.
FAQs About the word arnicine
ஆர்னசின்
An alkaloid obtained from the arnica plant.
No synonyms found.
No antonyms found.
arnicin => அர்னிசின், arnica montana => ஆர்னிகா மொண்டானா, arnica bud => ஆர்னிகா பட், arnica => ஆர்னிகா, arnhem => ஆர்ன்ஹெம்,