Tamil Meaning of andres martinez
ஆண்ட்ரஸ் மார்ட்டினஸ்
Other Tamil words related to ஆண்ட்ரஸ் மார்ட்டினஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of andres martinez
- andrenidae => ஆண்ட்ரெனிடே
- andrenid => எண்ட்ரெனிட்
- andrena => ஆண்ட்ரீனா
- andrei voznesenski => ஆண்ட்ரே வோஸ்னேசென்ஸ்கி
- andrei tarkovsky => ஆந்திரே தார்கோவ்ஸ்கி
- andrei sakharov => ஆந்த்ரே சகரோவ்
- andrei markov => ஆன்றிரே மாற்கவ்
- andrei gromyko => ஆண்ட்ரேய் க்ரோமிகோ
- andrei dimitrievich sakharov => ஆன்ட்ரே டிமிட்ரியேவிச் சாகரோவ்
- andrei arsenevich tarkovsky => ஆந்த்ரே ஆர்ஸெனியெவிச் டார்கோவ்ஸ்கி
- andres segovia => ஆண்ட்ரெஸ் செகோவியா
- andrew => ஆண்ட்ரூ
- andrew carnegie => ஆன்ட்ரூ கார்னகி
- andrew d. white => ஆண்ட்ரூ டி. வைட்
- andrew dickson white => ஆண்ட்ரூ டிக்க்சன் வைட்
- andrew fielding huxley => ஆண்ட்ரூ பீல்டிங் ஹக்ஸ்லி
- andrew huxley => அன்ட்ரூ ஹக்ஸ்லி
- andrew jackson => ஆண்ட்ரூ ஜாக்சன்
- andrew jackson downing => ஆண்ட்ரூ ஜாக்சன் டவுனிங்
- andrew lloyd webber => ஆண்ட்ரூ லாயிட் வெப்பர்
Definitions and Meaning of andres martinez in English
andres martinez (n)
Venezuelan master terrorist raised by a Marxist-Leninist father; trained and worked with many terrorist groups (born in 1949)
FAQs About the word andres martinez
ஆண்ட்ரஸ் மார்ட்டினஸ்
Venezuelan master terrorist raised by a Marxist-Leninist father; trained and worked with many terrorist groups (born in 1949)
No synonyms found.
No antonyms found.
andrenidae => ஆண்ட்ரெனிடே, andrenid => எண்ட்ரெனிட், andrena => ஆண்ட்ரீனா, andrei voznesenski => ஆண்ட்ரே வோஸ்னேசென்ஸ்கி, andrei tarkovsky => ஆந்திரே தார்கோவ்ஸ்கி,