Gujarati Meaning of andrei gromyko
આંદ્રેઈ ગ્રોમીકો
Other Gujarati words related to આંદ્રેઈ ગ્રોમીકો
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of andrei gromyko
- andrei dimitrievich sakharov => આંદ્રેઈ ડિમિટ્રીયેવિક સખારોવ
- andrei arsenevich tarkovsky => અંદ્રેઇ અર્સેનેવિચ ટાર્કોવસ્કી
- andrei andreyevich gromyko => એન્ડ્રી એન્ડ્રેયેવિચ ગ્રોમાયકો
- andreas vesalius => એન્ડ્રીઆસ વેસેલીસ
- andreaeales => એંડ્રીઆલિસ
- andreaea => આન્દ્રીયા
- andrea palladio => એન્ડ્રીઆ પેલેડિયો
- andrea mantegna => આન્ડેરીયા મેંટેગના
- andrea guarneri => એંડ્રિયા ગુઆરનેરી
- andre weil => એન્ડ્રે વેઇલ
- andrei markov => એન્ડ્રી માર્કોવ
- andrei sakharov => આન્દ્રેઈ સખારોવ
- andrei tarkovsky => અંદ્રેઈ તાર્કોવસ્કી
- andrei voznesenski => એન્ડ્રી વોઝનેસેન્સ્કી
- andrena => એન્ડ્રેના
- andrenid => એન્ડ્રેનીડ
- andrenidae => @ન્ડ્રેનીડે
- andres martinez => એન્ડ્રેસ માર્ટીનેઝ
- andres segovia => એન્ડ્રેસ સેગોવિયા
- andrew => એન્ડ્રુ
Definitions and Meaning of andrei gromyko in English
andrei gromyko (n)
Soviet ambassador to the United States and to the United Nations (1909-1989)
FAQs About the word andrei gromyko
આંદ્રેઈ ગ્રોમીકો
Soviet ambassador to the United States and to the United Nations (1909-1989)
No synonyms found.
No antonyms found.
andrei dimitrievich sakharov => આંદ્રેઈ ડિમિટ્રીયેવિક સખારોવ, andrei arsenevich tarkovsky => અંદ્રેઇ અર્સેનેવિચ ટાર્કોવસ્કી, andrei andreyevich gromyko => એન્ડ્રી એન્ડ્રેયેવિચ ગ્રોમાયકો, andreas vesalius => એન્ડ્રીઆસ વેસેલીસ, andreaeales => એંડ્રીઆલિસ,