Tamil Meaning of andreaeales
ஆண்ட்ரியேலஸ்
Other Tamil words related to ஆண்ட்ரியேலஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of andreaeales
- andreaea => ஆண்ட்ரியா
- andrea palladio => அன்ட்ரியா பல்லாடியோ
- andrea mantegna => ஆண்ட்ரியா மான்டேக்னா
- andrea guarneri => ஆண்ட்ரீயா குவார்னேரி
- andre weil => ஆன்ட்ரே வைல்
- andre paul guillaume gide => அன்ட்ரே பால் கில்லுமே கிதே
- andre maurois => ஆண்ட்ரே மௌரோயிஸ்
- andre markoff => அண்ட்ரே மார்கோவ்
- andre malraux => ஆண்ட்ரே மல்ராக்ஸ்
- andre maginot => ஆண்ட்ரே மாகினாட்
- andreas vesalius => அன்ட்ரியாஸ் வேசாலியஸ்
- andrei andreyevich gromyko => ஆண்ட்ரே ஆண்ட்ரீயெவிச் க்ரோமைகோ
- andrei arsenevich tarkovsky => ஆந்த்ரே ஆர்ஸெனியெவிச் டார்கோவ்ஸ்கி
- andrei dimitrievich sakharov => ஆன்ட்ரே டிமிட்ரியேவிச் சாகரோவ்
- andrei gromyko => ஆண்ட்ரேய் க்ரோமிகோ
- andrei markov => ஆன்றிரே மாற்கவ்
- andrei sakharov => ஆந்த்ரே சகரோவ்
- andrei tarkovsky => ஆந்திரே தார்கோவ்ஸ்கி
- andrei voznesenski => ஆண்ட்ரே வோஸ்னேசென்ஸ்கி
- andrena => ஆண்ட்ரீனா
Definitions and Meaning of andreaeales in English
andreaeales (n)
comprises a single genus: Andreaea
FAQs About the word andreaeales
ஆண்ட்ரியேலஸ்
comprises a single genus: Andreaea
No synonyms found.
No antonyms found.
andreaea => ஆண்ட்ரியா, andrea palladio => அன்ட்ரியா பல்லாடியோ, andrea mantegna => ஆண்ட்ரியா மான்டேக்னா, andrea guarneri => ஆண்ட்ரீயா குவார்னேரி, andre weil => ஆன்ட்ரே வைல்,