Gujarati Meaning of andre markoff
એન્ડ્રે માર્કોવ
Other Gujarati words related to એન્ડ્રે માર્કોવ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of andre markoff
- andre maurois => અન્દ્રે મોરોઇસ
- andre paul guillaume gide => અંદ્રે પોલ ગિયોમ જીદ
- andre weil => એન્ડ્રે વેઇલ
- andrea guarneri => એંડ્રિયા ગુઆરનેરી
- andrea mantegna => આન્ડેરીયા મેંટેગના
- andrea palladio => એન્ડ્રીઆ પેલેડિયો
- andreaea => આન્દ્રીયા
- andreaeales => એંડ્રીઆલિસ
- andreas vesalius => એન્ડ્રીઆસ વેસેલીસ
- andrei andreyevich gromyko => એન્ડ્રી એન્ડ્રેયેવિચ ગ્રોમાયકો
Definitions and Meaning of andre markoff in English
andre markoff (n)
Russian mathematician (1856-1922)
FAQs About the word andre markoff
એન્ડ્રે માર્કોવ
Russian mathematician (1856-1922)
No synonyms found.
No antonyms found.
andre malraux => એન્ડ્રે મલરોક્સ, andre maginot => અંદ્રે મેગીનોટ, andre le notre => આન્દ્રે લે નોટ્રે, andre gide => એન્ડ્રે ગાઇડ , andre eglevsky => અંદ્રે એગ્લેસ્કી,