Tamil Meaning of ambrose gwinett bierce
அம்ப்ரோஸ் குவினெட் பியர்ஸ்
Other Tamil words related to அம்ப்ரோஸ் குவினெட் பியர்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ambrose gwinett bierce
- ambrose everett burnside => அம்புரோஸ் எவரெட் பர்ன்சைட்
- ambrose bierce => அம்ப்ரோஸ் பியர்ஸ்
- ambrose => அம்பரோஸ்
- ambrogio damiano achille ratti => அம்பரோசியோ டேமியானோ அகில் ரட்டி
- ambrite => எம்பிரைட்
- ambries => அம்பிரீஸ்
- ambrein => அம்ப்ரின்
- ambreic => அம்ப்ரிக்
- ambreate => அம்ப்ரிட்
- amboyna wood => அம்போய்னா மரம்
- ambrosia => அமிர்தம்
- ambrosia artemisiifolia => அம்ப்ரோசிய ஆர்ட்டெமிசிஃபோலியா
- ambrosia beetle => அம்ப்ரோசியா வண்டு
- ambrosia psilostachya => அம்பிரோசியா செலோஸ்டாச்சியா
- ambrosia trifida => அம்ப்ரோசியா டிரைபிடா
- ambrosiac => அமிர்தம் போன்ற
- ambrosiaceae => அம்ப்ரோசியாசி
- ambrosial => அமிர்தம் போன்ற
- ambrosially => அமிர்தம் போன்ற
- ambrosian => அம்பேர்சியன்
Definitions and Meaning of ambrose gwinett bierce in English
ambrose gwinett bierce (n)
United States writer of caustic wit (1842-1914)
FAQs About the word ambrose gwinett bierce
அம்ப்ரோஸ் குவினெட் பியர்ஸ்
United States writer of caustic wit (1842-1914)
No synonyms found.
No antonyms found.
ambrose everett burnside => அம்புரோஸ் எவரெட் பர்ன்சைட், ambrose bierce => அம்ப்ரோஸ் பியர்ஸ், ambrose => அம்பரோஸ், ambrogio damiano achille ratti => அம்பரோசியோ டேமியானோ அகில் ரட்டி, ambrite => எம்பிரைட்,