Tamil Meaning of amaracus
amaracus
Other Tamil words related to amaracus
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of amaracus
- amanuensis => அமானுஎன்சிஸ்
- amanuenses => அமானுஎன்சஸ்
- amanitine => அமானிடின்
- amanita verna => அமனிடா வெர்னா
- amanita rubescens => அமானிடா ருபெசன்ஸ்
- amanita phalloides => அமானிட்டா ஃபாலோய்ட்ஸ்
- amanita muscaria => அமானிடா முஸ்காரியா
- amanita mappa => அமானிட்டா மப்பா
- amanita caesarea => பொன்னிற காளான்
- amanita => அமனிட்டா
- amarant => அமரேந்த்
- amarantaceous => அமராந்தேசியஸ்
- amaranth => சீமை புல்லரிசி
- amaranth family => கீரை குடும்பம்
- amaranthaceae => அமராந்தேசி
- amaranthine => அமராந்தின்
- amaranthus => அமராந்த்
- amaranthus albus => அமரந்தஸ் ஆல்பஸ்
- amaranthus caudatus => அமராந்தஸ் கொடாட்டஸ்
- amaranthus cruentus => அமராந்தஸ் க்ரூயென்டஸ்
Definitions and Meaning of amaracus in English
amaracus (n.)
A fragrant flower.
FAQs About the word amaracus
amaracus
A fragrant flower.
No synonyms found.
No antonyms found.
amanuensis => அமானுஎன்சிஸ், amanuenses => அமானுஎன்சஸ், amanitine => அமானிடின், amanita verna => அமனிடா வெர்னா, amanita rubescens => அமானிடா ருபெசன்ஸ்,