Gujarati Meaning of aleksandr i. solzhenitsyn
એલેક્ઝાન્ડર આઇ. સોલ્ઝેનિત્સિયન
Other Gujarati words related to એલેક્ઝાન્ડર આઇ. સોલ્ઝેનિત્સિયન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of aleksandr i. solzhenitsyn
- aleksandr mikjailovich prokhorov => અલેકસાન્ડર મિખાઇલોવિચ પ્રોખોરોવ
- aleksandr nikolayevich scriabin => એલેકસેન્ડર નિકોલેએવિચ સ્ક્રિઆબીન
- aleksandr pavlovich => અલેક્સાન્દ્ર પેવેલોવિચ
- aleksandr porfirevich borodin => એલેક્ઝાન્ડર પોર્ફિરીયેવિચ બોરોડિન
- aleksandr prokhorov => એલેક્સેન્ડર પ્રોખોરોવ
- aleksandr scriabin => અલેક્ઝાન્ડર સ્ક્રિયાબિન
- aleksandr sergeyevich pushkin => અલેકસાન્દ્ર સેર્ગેયેવિચ પુશકિન
- aleksandr solzhenitsyn => અલેક્સાન્ડર સોલઝેનિત્સીન
- aleksey maksimovich peshkov => અલેક્સે મેક્સિમોવિચ પેશકોવ
- aleksey maximovich peshkov => અલેકસી મેક્સિમોવિચ પેશકોવ
Definitions and Meaning of aleksandr i. solzhenitsyn in English
FAQs About the word aleksandr i. solzhenitsyn
એલેક્ઝાન્ડર આઇ. સોલ્ઝેનિત્સિયન
No synonyms found.
No antonyms found.
aleksandr feodorovich kerensky => એલેક્ઝાન્ડર ફિયોદોરોવિચ કેરેન્સ્કી, aleksandr borodin => એલેક્ઝેન્ડર બોરોડિન, aleksandr aleksandrovich blok => અલેકસાન્ડર એલેકસાન્ડ્રોવિચ બ્લોક, ale-knight => એલ-નાઈટ, alehouse => વાઇન શોપ,