Tamil Meaning of alan
அலன்
Other Tamil words related to அலன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alan
- alan alexander milne => ஆலன் அலெக்சாண்டர் மில்னே
- alan bartlett shepard jr. => ஆலன் பார்ட்லெட் ஷெப்பர்டு ஜூனியர்
- alan hodgkin => ஆலன் ஹாட்ஜ்ஜின்
- alan jay lerner => அலன் ஜே. லெர்னர்
- alan lloyd hodgkin => அலன் லாயிட் ஹாட்கின்
- alan mathison turing => அலன் மேதிசன் டூரிங்
- alan paton => ஆலன் பாட்டன்
- alan seeger => ஆலன் சீகர்
- alan shepard => அலன் ஷெப்பர்ட்
- alan stewart paton => அலான் ஸ்டுவர்ட் பேடன்
Definitions and Meaning of alan in English
alan (n.)
A wolfhound.
FAQs About the word alan
அலன்
A wolfhound.
No synonyms found.
No antonyms found.
alamort => அலமோர்ட், alamode => எலமோட், alamodality => ஆலமோடாலிட்டி, alamo => ஆலமோ, alamire => ஆலமீர்,